România la vot trecînd pe lîngă cadavrul unui om decedat. S-a petrecut la 6 km de Radovan, mai exact în comuna Întorsura, din judeţul Dolj, duminica trecută, chiar în ziua alegerilor parlamentare.  Imaginile video de mai jos sunt şocante. Presa internaţională le-a preluat cu titlul
      Un om din Întorsura, Nicolae Mihai, de 61 de ani, consilier local, a decedat la ieşirea din secţia de votare, în urma unui infarct. Ştirea a apărut în presă, însă tragicul intervine chiar acum. 
    O persoană a filmat cu telefonul mobil nepăsarea sătenilor care treceau pe lîngă cadavrul omului decedat şi intrau în secţia de votare.       Agenţiile de presă internaţionale spun că omul mort a stat acoperit de  o pătură aproape o jumătate de oră şi lumea îşi vedea de treburi ca şi cum nimic nu s-ar fi întîmplat. Mai mult, nici măcar bătrînilor din sat nu le-a trecut prin cap să-i pună omului o lumînare la cap.
      Dumnezeu să-l odihnească în pace. Păcat că despre Întorsura din judeţul Dolj se va vorbi la negativ în presă. Şi mai ales pe internet, unde imaginile cu omul mort în faţa secţiei de votare din Întorsura circulă pe reţelele sociale.  

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Webcam Craiova

Ziare Craiova

Radio Craiova LIVE

Radio Craiova LIVE
Asculta AICI Radio Craiova

VIDEO

Live Scor

Loto


ONLINE

Traducator

Afisari

Radio Bailesti live • muzica de petrecere

Ziarul oltenilor pe internet

Hai cu noi pe Facebook

Turism si pescuit la Lacul Fantanele

Turism si pescuit la Lacul Fantanele

Meteo

Cele mai citite stiri

Curs valutar